MARQUES

Cerca els productes per marques:

USUARI REGISTRAT

Si no esta registrat, pot registrar-se aquí

Condicions de venda

*Aquest comerç es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o s'hi consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells.

*Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d'un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, Banc Emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes.

*A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament:
- Vendre Medicaments.

1. SERVEI D'ATENCIÓ AL CLIENT

Es pot contactar amb nosaltres via correu electrònic a: info@encarnasl.com

Ens posarem en contacte el més aviat possible per a resoldre qualsevol dubte o problema.

2. COM COMPRAR A online.encarnasl.com

Trobar articles i informacions:

Es pot trobar qualsevol article tan fent us del cercador general situat a la capçalera de la pàgina, com també navegant a través de l'arbre de les famílies i subfamílies de les diferents gammes de productes situat a la columna esquerra.

Una vegada escollit el producte es pot veure el detall del mateix i consultar a "descripció" per mes informació.

Clicant a comprar, l'article passa a formar part de la cistella de compra on podrem continuar comprant i actualitzant el total de la compra.

Passar per caixa. Informació, facturació i enviament:

En aquest apartat es demanen les dades de facturació i enviament, que poden ser les mateixes. Es important que no hi hagin errades en les dades ja que la responsabilitat de la correcció de les mateixes recau totalment sobre el client amb la conseqüent pèrdua de temps i agilitat en la compra.

No cal que registrar-se per comprar a la nostra botiga online.

Les comandes es serviran via transportista o si es prefereix hi ha la possibilitat de recollida a una de les botigues Encarna.

Al final de la compra, es revisa la comanda i, si s’escau, es dona el vist i plau amb l'acceptació de les condicions de venda i la revisió del nostre avís legal.

3. FORMA DE PAGAMENT

El pagament es pot fer mitjançant:
Transferència bancaria al conte corrent indicat.
Passarel.la de pagament (TPV) bancaria segura.
PayPal

En el cas de l’opció de pagament per transferència es tramitarà l'enviament en el moment de rebre la confirmació de pagament via fax o correu del comprovant del tràmit realitzat.

En el cas d’usar l’opció de pagament mitjançant Targeta de crèdit o dèbit cal remarcar que el sistema de TPV de pagament implementat en aquesta botiga online es realitza de manera xifrada i a través d’una connexió segura gestionada per la pròpia entitat bancària, per tal de garantir la confidencialitat i seguretat en tot el procés de pagament. Les dades de la targeta només son utilitzades per propi banc en el moment de la transacció.

En cas d’usar el sistema de pagament via PayPal cal saber que les compres es paguen de manera segura. Es pot comprar via Paypal amb total seguretat sense facilitar les dades de la targeta. Els pagaments de les compres es poden efectuar en segons.

4. DEVOLUCIONS

El termini de devolució admès és de 7 dies des del moment en què es rep el producte.

Cal informar-nos d’aquest tema enviant un correu electrònic a info@encarnasl.com indicant el motiu i en breu ens posarem en contacte per indicar el procés a seguir.

5. DESPESES D'ENVIAMENT I DATES

Per a les compres superiors a 60 euros, els ports seran gratuïts per enviaments destinats a Espanya Península, Balears i Portugal.

Per a les compres inferiors a aquesta quantitat les tarifes de ports són les següents:

Espanya – península...... : 6 Euros.
Portugal ........................: 9 Euros
Espanya – Illes Balears..: 9Euros.
Espanya – Illes Canàries: 12 Euros.
Resta d’Europa .............: No disponible
Resta del Mon...............: No disponible

6. PRIVACITAT DE DADES

Durant el procés de la vostra compra demanarem una sèrie de dades personals (nom, adreça, correu electrònic...). En cap cas i sota cap concepte vendrem, intercanviarem o distribuirem informació personal a terceres persones o empreses sense el consentiment explícit.

Utilitzarem el correu electrònic o bé el telèfon en el cas que hàgim de comunicar alguna qüestió relativa a la vostra comanda, i per donar-vos un millor servei (per exemple resoldre algun problema de transport, etc.).

Enviarem informació periòdica sobre les novetats de productes, etc. només a aquelles persones que hagin donat el seu consentiment en el moment de donar-nos el seu correu electrònic, i en qualsevol moment podran esborrar-se per deixar de rebre informació.

Les dades de targetes de crèdit viatgen xifrades directament cap al TPV de Banc de Sabadell, de manera que el sistema de pagament és totalment segur.

7. DADES FISCALS

Encarna S.L.
NIF.-B60203379
C/Nou-6 08500 Vic-Barcelona
info@encarnasl.com

Condicions de venda Aviso Legal online.encarnasl.com - 2019

Comparteix a: